Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Notre Dame!

Notre Dames lågor,
just denna kväll i april.
Kyrkklockor ringa...




Bunden vers (Haiku) av jesse james
Läst 314 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-16 16:06



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tradgedi faktiskt
2019-04-18
  > Nästa text
< Föregående

jesse james