Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#bevarakontanterna


diggar digitalt [haiku]

 

Kreti och pleti
banditbank och panikpank
kontant utan cash

 




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-15 23:31



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Så länge det finns tanter
behöver vi ha kontanter:

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=2154813

2019-02-18

    Lars Gullberg
The cash peng banken


2019-02-16
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP