Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

#gud [haiku]

 

Hon är väldigt naiv
när det gäller kärleken
ger alltid bort sin

 




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-15 23:18



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Ge så får du tillbaks
2019-02-16
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP