Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Liten fundering em (109/ /110) n… nyttig = ng (NG) ”ping” []

[] är (formell) info. B (början/ /PROLOG) [::]

100/ /101e… //////////////////////////////////

eventuellt [11101/ /vagn-re-tur] eller hur(?)… B

fungerar//////////////////////////////////////////

således. Ää. Syn-tes-en (110/ /102) fort-sätt-er/

OnToFrTi2019 (©) NOT/

(ac) WRONGsåledes. Äånyo. Ånyo: eWOW/

förekommer/////////////////////////////////////

øØ. F9 before (101/ /102) ffungerar//////

Space (101/ /110) not wrong. Ffungerar/

färgcolormap//////////////////////

schema//////////////////////////////

OKay We fungerar. Tid(en) den/

går. År efter år OKay [] ////////

°F/////////////////////enligt manual-

en @////////////////////////////////

///////////////////således////////////

FET FORM (ff) före-

kom-

mer///////////////////////////////////

 

 

 

20190213 (We) fungerar//////////////




Prosa (Novell) av farbror zwed
Läst 158 gånger
Publicerad 2019-02-13 17:45



Bookmark and Share


  farbror zwed
_________________________________
       2019-02-13 17:45 således////////
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

2019-02-13
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed