Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unisont



Vi föddes tillsammans
Klockorna stannade
skogen brann
solen förmörkades
Vi föddes
en åskdag




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2019-02-13 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP