Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halleluja

 

Modlösheten avbryter sitt lopp
Min förtvivlan växlar till ett hopp
En strimma harmoni i min kropp
Helvetet avbryter sitt kalla tvång
Dess kyliga terror hela dagen lång
Mitt hjärta fylls med en härlig sång
Välsignelser från min Gud sänds
Ett envist och starkt halleluja tänds
En plågsam ångest till glädje vänds.




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2019-02-14 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP