Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen till ära

En dag, precis som alla andra.

Den kommer och den går
Det blir morgon och det blir kväll

Här står jag och det är helt okej.




Fri vers av Teresa Hansson
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-14 22:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Då hände det något i alla fall. Den är helt okej - så något bra hände säkert.
2019-02-15

  Rolf_fotona.se
Men ändå lite speciell som alla dagar är, anser jag :-)
2019-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Teresa Hansson
Teresa Hansson