Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontroversiellt samspel

Känslan säger
Ge inte upp utan en kamp,
ge inte upp förens striden är över..

Tanken säger
varför kämpa mot det omöjliga,
något som inte går att uppnå..

Känslan är en
Tanken en annan

Hjärtat säger ja
Hjärnan säger nej

livsviktiga organ som vägrar samspela
Och här någonstans ska jag förhålla mig




Fri vers av Teresa Hansson
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-11 21:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så är det, min musik vill känna logik
2019-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Teresa Hansson
Teresa Hansson