Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

släpp mig älskling.

Släpp mig älskling.
Släpp taget om mig så att jag kan andas.
För din existens, närvaro, tillvaro, samvaro går inte att hantera.
När du tillhör någon annan och jag någon annan.
Så släpp mig älskling, släpp mig så att vi kan andas.




Fri vers (Fri form) av Belliii
Läst 311 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-02-15 01:01



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
tänker på vad ordet "älskling" kan tänkas betyda när man vill skiljas...jag säger inte att det är omöjligt....tvärtom kanske fler borde pröva på det
2019-02-15

    ej medlem längre
Fundera först, sen agera. Glöm inte att andas. Tillsammans.
2019-02-15

    ej medlem längre
Tålamod det kommer, var beredd på att du kommer sakna det ändå!
2019-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Belliii