Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Internt Internet

 

En ensam planet i cyberspace
igen tar någon notis
fast han på alla sätt och vis
försöker nå ut

En vän människa
egentligen smått suverän
men ingen som vet
en hemlighet i karantän

Delar från en stjärna
delar från en komet
vill så gärna
slippa ödslig stenplanet

Sänder SOS-signaler från arla till afton
om allt mellan himmel och jord
men tyst som i graven
inte ett ord

Avsiktligt avskärmad av andra
framför sin skärm
vill så gärna lämna denna jord
saken är bara ogjord

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-15 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP