Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Teckendubblering förekommer. Syntesen (…) fortsätter. På fö…

förekommen anledning/

[Ä] och ({ä}) är [formellt] integrerad (100/ /i) info/

20190215 (FR) fungerar… WOW/

Tämlig(en) complex info design ‹110/ /25› pågående (101/ /97) arbete/

Konstruktionen ‹110/ /ae› är [tämlig(en)] formell/

Ba+ är inget (11101/ /110) nytt [(data)] program ‹…› språk/

20190215 (FR) [färg] fungerar/

VR… before (101/ /31) vagn-retur/

Havre flarn… Lång Pause… Some Food… Coffee/

Wow… flarn (110/ /102) fung/

Cinnamon bulle (101/ /102) fung/

Även [(dB)] fung/

Ånyo: fung/

Tid(en) den [110/ /103] går/ 

Okay… tecken-ersättning [103/ /102] förekommer/

Färg… enligt manualen/

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ [ff] (ÿ) fung/

_____________ fung/

 

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-15 20:20



Bookmark and Share


  farbror zwed
______________________________
En summer hörs (sound) […] movie
(101/ /play) CD ”color”
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
PRINT (84/ /21) 10101 […] WOW.5
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
______________________________

20190220 (W) fung… 28+ NOT WRONG
‹–––––––––––––––––––––––––––––›

2019-02-20

    Roger Runkar Ragnar
Summertonen (A)__________________
____________(A) Summertonen______

Bzzzzzzzzz___________Bzzzzzzzzzzzzzz
_________Bzzzzzzzzzzz_____________

32-19-3003 kl 31:75 !

No Break

Tonen Summer_____________________________________________________

2019-02-19

  farbror zwed

‹———————————————————›

Vanligen är mm något man mäter… men

mm finns även i sommar. Just nu…

summering (103/ /25) pågår/

‹———————————————————›
2019-02-15

    ej medlem längre
.
2019-02-15

  farbror zwed
Bokstaven u är (tämligen) nyttig. Ofta är plus (+) bättre än minus (–) […] när man bygger (…) program/
Idag 15 – tiden går. Geometri (i/ /f) före [101/ /102] fung/
Bigrammet ng är (formellt) nyttig code/
Ping förekommer/
Lingonberry innehåller in – se även: integer/
Printer (Name) [måhända] Bengt III
(3) idag/
[··········] fung/

2019-02-15

    ej medlem längre
duuuhhhh.
2019-02-15

  farbror zwed

____________
  2930 text-
  er///////////
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
  20:20 fung/
____________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
  [ff] pfa/
____________

2019-02-15
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed