Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu vill jag härma Tomas Tranströmer.


Lazy Flores, noll lojalitet.

 

 

Blomma lata fjärilblommor med drömmar,
om gröna hästar på väggarna.

 

och det här är inte bra för våren

och inte ens för sommar ankomstlinjen

nu fluffar jag en parodiesång.

 

Jag använder kalenderns dagar som en släkting till goda och efterlängtade namn från förfäderna,

 

och fåglarna väcker inte mig på morgonen, jag kan  sova ostörd på sin livliga sång.

 

våren meddelar att vanligtvis vackra och okvalificerade kläder, kan det kända bolaget inte sälja mer till oss eftersom plånboken är tom nu ätter vi på sjukhus och skollor från ”Minska svinet”

 

Nu bara vaktsoldater som bevakar övergången på målchansen den nya land, vill dominera oss och det är dopa order av staten bemyndigad att tillämpa korset av deras legionsorder.

De går till tramp, stora, starka, rörliga med kängor skulpterade dra pukor, sträcker vickar morötter från deras höfter eftersom de är licensierade att tillämpa våld psykisk och fysisk tortyr i nya och passande uniformer.

för mig tror jag inte att det finns intelligent ledarskap för att vara rädd i ditt land, jag har inte varit så rädd i Rumänien för 40 års sedan som nu när går på gatan efter nödvändigheten på  blanka dagen. 

människor försöker smälta klumpen i halsen och hänger i luftstrupen urinblåsa som fylls i byxor när vakterna passerar, även om de inte har gjort något samhällsbrott.

Detta är inte det land som kommer att ha lojalitet mot någon part eller en offentlig institution som är slutet på den svenska nation som vi känner och var i det förflutna.

Alltmer svenska kvinnor söker värdig plats få leva i muslimska länder i ordnade förhållande under Emirens broderskap beskydd.

  det är vårt land Västerledens spel på människor liv med kraft imponerad  våldlicens politiken alla partier politiker utövar på den svenska folket i allmänhet och aldrig vill svara på det:  varför?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2019-02-15 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP