Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till haikuverkstaden i Sthlm. Uppgiften var att skriva haiku med ordet "vitt".


Haikubidrag 15.2-19

Helt i vitt
landskapet snötäckt
plogarna dunkar

Tåget försenat
borde ha passerat nu
så vitt pendlarn vet




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-16 13:49



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra ordbruk -
svart på vitt
om vitt.
2019-02-18

  Anya VIP
Tycker om hur du jobbar dubbelt med ordet vitt. Tycker också särskilt om "plogarna dunkar". Bra gestaltning.
2019-02-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra båda två, du är en mästare på att skriva Haiku!
2019-02-17

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Klockrena, fyndiga och aktuella haikus! Jättebra!
2019-02-17

  Cikoria Blå VIP
Fina bilder, fin rytm samt en liten ordvits. Gillas!
2019-02-16

  Jan Widströmer VIP
Fyndigt!
2019-02-16

  Fulbergarn
Kanonbra :)
2019-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP