Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill kasta omkull!


Omkullkasta
bokstäverna

staalulkmok
okbsatärevn

och orden omkring

omkring och orden

och meningarna jag skriver i samma stund

jag i stund samma och meningarna skriver!




Fri vers av lalanda
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-06-20 20:48



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej lalanda!

Gillar aggressiviteten i dikten. Tänker på Gunnar Ekelöfs "Krossa orden"! när jag läser den. Hälsar vännen Fredrik
2006-06-21

    NoMi F
Väldigt roligt det där
Har en förmåga att kasta omkring
dom själv
Som typ ajg är jag
2006-06-21
  > Nästa text
< Föregående

lalanda
lalanda

Mina favoriter
Min far, ett stycke