Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hörde viskningar

Jag hörde viskningar runt hörnet av ditt huvud
de var små ord med stor betydelse
som trängde sig fram i stora steg till mitt inre

Jag kände hur dina fingertoppar
seglade med god fart trots väder och vind
kunde dansa med varje por, med varje form

Jag märkte hur dina tankar fångade mina drömmar
och förvandlade till en önska
_att bo i dina ögon och se bakom dina glasögon_




Fri vers (Fri form) av Minona
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-18 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona