Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina steg

Dina steg
hörs som ett eko
i intet
de vill komma
åt människornas
ådror
förvandlar dem
till en flod
av väntan
som kan berätta
med samma ord
om längtan

Golvet
speglar dina spår
med ljusets öga
i ett försök
att påminna dig
att dina fötter
ledder dig
till musikens
inre örat

Din stämma
fastnade
i ett unikt verb
och upprepar
det du alltid
drömmer om
-att älska-





Fri vers (Fri form) av Minona
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-18 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona