Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANNA

Det finns någon jag älskar

Hon får representera allt

Min kärlek till henne är enkel
men den var inte enkel

Om någon av oss dör
lever den kärleken ändå

Den gör livet modigt att leva
Den gör döden vilsam att dö

Så länge ett dammkorn av oss
finns kvar
lyser ljuset
som Anna fyller världen med




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-18 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP