Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du kom inte ihåg mig.

gammel farmor du kände inte igen mig.
du är 94 år gammal, stark för din ålder.
du glömmer bort att tvätta dig ibland,
även att byta klänning.
varje gång vi träffas ler du och är sä glad
över att vara hos oss.
jag börjar undra när det är din tid att försvinna.
vill inte att du ska försvinna.




Övriga genrer av Eriika_
Läst 409 gånger
Publicerad 2006-06-20 23:24



Bookmark and Share


  Nattis83
Fin hyllning till din farmor, älskvärt av dig! /Natalie
2006-06-23

  Helene Månsson
Denna är helt underbar! Så bra skrivet Erika! /Helene
2006-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Eriika_