Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

    Tiden fungerar. Enligt manualen. 20190220 (W) fungerar.

Tecknet ≥ ar (ae) inte fel. Tecknet ≤ forekommer. Bekymmer med teckentabellen. Forekommer. Wow fungerar. Ba+ REGELVERK(et) Late Update (LU) Lu… fung.
Color (SCHEMA) fung. Pretty Good Programming Language (101/ /102) fung. 

_____________________________________________

_____________________________________________

_____________________________________________

///////////////////////////////////////////////////////////////////

MOMS (%) FAKTURA  

NOT WRONG (%)

˜ampersand˜ NOT used (@… cinnamon (color

20190220 (…) fung*

Page (£) count printWOW////////////////////////

(◊) fung… WOW/////////////////////////////////////

 

 

 --------------------------------------------------------------------

 




Prosa (Novell) av farbror zwed
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-20 02:39



Bookmark and Share


  farbror zwed
----------------------------------------
(3) fung… WOW… might NOT WORK
very WELL/
/////////////////////////////////////////
-----------------------------------------

2019-02-20
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed