Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord-lös Mål-lös När-het


...EXTAS...

Famnar
Vaken
Mjukhet
Smeker
Värme
Stilla
Villig
Tunga
Leker
Lust
Smakar
Njuter
Läppar
Doft
Söt
Dig
Närhet
Vill
Sinnligt
Du
Längtar
Vill
Blotta
Hjärta
Smeker
Tillit
Kraftfull
Närhet
Stannar
Doftar
Vill
Sårbar
Njuter
VILL
Långsamt
Innerligt
Speglar
Blick
Varm
Ordlös
Din
Kraft
Du
Mjuk
Hårdhet
Djupt
Villig
Jag
Vi
Nu
Energi
Kraftfull
Ömhet
Djup
Kom
Mållös
Blandas
Andas
Vi
Puls
Glödhet
Längtan
Salighet
Hjärtslag
Vi
Gränslös-het
Kom
Sanning
Nära
Kom
Glädje
Stanna
Öppen
Visshet
VI
Släpper
Tillåter
Finnas
Frihet
Ljus
NU
Närvaro
Himmel
Lycksalighet
ALLT
ÄR
KÄRLEK










Tack!

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 313 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2019-02-23 12:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varje stavelse vibrerar av vällust, vackert
2021-10-23

  solyot
I'm going to spank the monkey after that.
2019-03-06

  Gunnar Hilén VIP
Om allt vore kärlek så skulle vi ha det bra här på jorden.
2019-02-25

  Anders Frankenberg Waster
WOW !
En hyllning till livet när det är som vackrast !
Het, vacker, intim, lyrisk, djärv, mjuk, närvarande och fullkomligt.......


Lyckad !
2019-02-25

    ej medlem längre
skulle läsas på scen
2019-02-25

  AiA Maria den fria
Längtan,lust och glädjen-fri

Tack !
2019-02-24

  Kungskobran VIP
Där satt den, kärlekens sötma
2019-02-23

    ej medlem längre
Stark suggestivt stegrande intensitet i fallande disposition.
2019-02-23

    ej medlem längre
Tack!
2019-02-23
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria