Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt i blodet

 

Allt i blodet gav skjuts
Åt tillvaron som stod stilla

Kände sån eufori
Fri från att känna

Håret reste sig
När jag föll

All oro fick bero
När ro omslöt
Försköt allt utanför

Inget stör
När inget berör

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-28 16:13



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Skönt att kunna slappna av och känna lugn och ro!
2019-03-01

    Lars Gullberg
En dikt som talar. Vaktar. En dikt att ha i bakfickan, ta med sej, eller ha på kylskåpet.

Jättefin titel som inspirerar

/L
2019-03-01

  aol
Gillar slutraderna så klart inget stör när inget berör,
2019-02-28
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP