Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2019


Ve vinden

Ve vinden
som förvanskar stammar
med stoft i sikte medvetslös

Ve vinden som vilsen drömmer bort avstånd
i brus
i aktning

-

Ve vinden som i brus förvanskar
Ve aktning som vilsen drömmer bort avstånd
Medvetslöst stoft
Ve vinden i sikte




Fri vers (Fri form) av lineaxxv
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-25 12:18



Bookmark and Share


  danne //
Bra flow som man säger!
Snyggt!

2019-03-04

    ej medlem längre
Enkelt uttryckt: Det här är bra, gammal form i ny dräkt. Imponerande, som sagt tidigare, tvärställda metaforer!
2019-02-26
  > Nästa text
< Föregående

lineaxxv