Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ungefärlig rättrörelse

I tongångens tomgång
ter sig tanken rund
I lönearbetet
visar sig tankevolt:
Beslut enligt program
med subtil subjektiv sens
kopplar till minne
utför ungefärlig replik
Ungefärlig rättrörelse
tills tillrättavisandets processande




Fri vers (Fri form) av lineaxxv
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-20 19:13



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du e bra.
2019-09-14

  cilax VIP
fina stråk här
2019-06-20
  > Nästa text
< Föregående

lineaxxv