Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden är livet

Ett ord eller två
Som får mitt hjärta att slå
Är livets mening




Bunden vers (Haiku) av Maria Sundelin VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-25 19:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just så :) Mycket fint <3
2019-02-28

    Dan Myrbeck
Bra ordat om ords
betydelse.
2019-02-27

  ULJO
Vissa ord är magiska
2019-02-25

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om vissa ords magiska inverkan!
2019-02-25

  Algotezza VIP
Verbalisera mera numera.
2019-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP