Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tid


Timglaset

liksom loket det går
i sinnet vi står
men viljan består
som en hägring i horisonten
att lyckan vi får
men
skynda på
seså
för sanden i timglaset inte kan bestå




Fri vers av Owly
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-25 21:11



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
riktigt fint
2019-03-26

  AiA Maria den fria
Ljus i mörker

Mörker i ljus

Lika-olika-samma

Tiden i NU


Tack för livets flöde
2019-03-04

    ej medlem längre
Det är det bästa med timglaset, du vänder det bara..
2019-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Owly