Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


    Mon Feb 25 är 1 (en) ”formell” antydan/ / / / / / / / /

och17/ /11100› syntes-

en (Ba+) fortsätter [] tydligen20190225 () ärformellt” (OKay) code/

 

 

 

 

 

Ingen110/ /10101Lång Text (11101/
/83) Således

 

 

 

_________________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ [ff] ¯¯¯

·····················································] PRINT 
page-count (#) ‹3/ /31vänlig- en/////////////
 



Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 134 gånger
Publicerad 2019-02-25 23:48



Bookmark and Share


  farbror zwed








______________________________
    2019-02-25 23:48 enligt servern.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯


2019-02-25
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed