Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som fläckar på solen



Vår förälskelse var de oföddas böner att finnas till av avsikt
men livet skulle förvirra oss i alla sina skepnader och
vi skulle leta efter varandra i hjärtkrossande gryningar likt tiggare
och universum skulle le när hon stängde igen locket till sitt skrin och vår kärlek skulle förvandlas till myt

som fläckar på solen




Fri vers av Knark VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-26 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP