Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Poetkrås

Våra ords dansanta, pariga piruetter
Hur de finner sig, och varandra!
Det ena med det andra
rena rama poesikråset var stavelse ju
Suffixet som gifter sig med huvudet, prefixets vals med rumpan
-och vad verben gör sig med adverb:)
Bara substantiven är sig själva nog, redan i begynnelsen var de det




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-27 11:23



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Grammatisk poesi.
2019-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP