Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tidens tandlösa tand

Med tiden tar tiden över allting
men tar ju då också slut till slut




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-28 06:00



Bookmark and Share


  Respons VIP
Fascinerande!
2019-02-28

  Birk Andersson
kryper, går, springer
gör vi
med tiden
2019-02-28

  Öknens Ros VIP
I synnerhet när tiden är tandlös.
2019-02-28

  Öknens Ros VIP
Mot tidens tand kämpar man förgäves.
2019-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP