Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, jag och dom andra

Kan känna din tyngd
i min famn än idag
Och se in i de vackraste
ögon jag någonsin sett

Det var du och jag och
dom andra

Du var först och var
det största undret
som någonsin skett
I mina ögon var det
du och ingen annan

Nu klarar du dig sedan
länge utan din mor
Och nu äntligen
efter så många år
Kan jag på riktigt fatta
Att du blivit stor




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-01 09:14



Bookmark and Share


    Ro Mina
vacker beskriven väntan längtan och den pakt emellan modern och barnet så svår att beskriva, tack för dina fina ord.
2019-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP