Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nutid



Socialt ensam
i detta världsliga kaos
som brer ut sig
likt en storm

En framtid
med ett osynligt väsen
vars kraft förflyttar sig
till din kropp är oroande
för en solitär




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2019-03-01 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP