Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HJÄRTATS RÖST ÄR KÄRLEKENS TRÖST

HJÄRTATS RÖST ÄR KÄRLEKENS TRÖST


Man kan höra mycket tydligt ditt hjärtas röst
Det ger mig ett lugn och en innerlig tröst
Min kärlek blöder och himmelen öppnar sin port
När din själ spelar på stjärnorna som ett vackert vykort

Hjärtat ljuder den sång som vi har hört så länge
Vår kärleks melodi ett riktigt härligt örhänge
Vi ska vandra hand i handen till det bittra slutet
Tills den tiden kommer, när vi får beslutet

En vacker tavla har livet varit med en ram omkring
Denna ljusa resa som blev till en sommar vandring
Våra hjärtan har slagit samma slag, varje dag
En fantastisk känsla att vara nära, som i ett trollslag

Låt alla hjärtans röst få bli hörd runt världens ring
Ibland ropar den glädje och gamman, ibland varning
För kärleken är det största vi någonsin har haft
Inte finns det något starkare än denna kärlekskraft


Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 205 gånger
Publicerad 2019-03-03 02:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj