Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bristföda

Skatan skuttar in
på altan finns fjolårsljung
får duga till lunch




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-03 14:29



Bookmark and Share


  thyra
Frågetecknen skulle vara en smiley :)
2019-03-05

  thyra
Jättefin, bokmärker för ordet fjolårsljung ??
2019-03-05

  Njord
Låter som en torr lunch! Bra skaldat!

2019-03-04

  Anya VIP
Så bra rytm i din text. Den liksom skuttar fram precis som skator gör. Jaa som du skriver. Innehållsrikt.
2019-03-04

  Marita Ohlquist VIP
Du är en mästare på att skriva Haiku.
Tre små rader berättar en hel historia.
2019-03-04

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbart! Du har förmågan att skriva haiku ! Jordnära och finurlig!
2019-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP