Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändå och trasselbollar

Vi tänker i banor
utan slut

Vi följer trådar
som bildar en
mångfärgad trasselboll

Vi lär oss
nya saker för att vi är trötta på
dom gamla

Vi reser
oss
och skriker
mot månen som om
ingen
skamm fanns

Vi skäms
ändå




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 222 gånger
Publicerad 2006-06-21 16:18



Bookmark and Share


  Propella
"Vi lär oss
nya saker för att vi är trötta på
dom gamla"

Ibland får du till det så jag blir grön av avund!
2006-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan