Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemlighet

jag ska tala tyst
så nästan ingen hör mig
om världen lyssnar




Bunden vers (Haiku) av Jenny Ehn
Läst 766 gånger
Publicerad 2004-10-13 21:17



Bookmark and Share


  Tigerlilja|
otroligt starkt.
2004-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Ehn