Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utomstående

Dom tycker mycket om att gå på promenad.
”... och precis när jag och Carro dök ut så släppte dom ut ett nytt klormedel...” Annas bashushistoria. Igen.
”... det stod att Carola har en ny man! Helt sjukt! Och så var det bilder på Kicki Danielssons nya soffa...” Micke och Eleonor läser senaste numret av Hänt Extra tills dom kan det utantill.
”... yo we gotta, hollow the gat, bottle the smack, when the cops pull up we gotta swallow the crack, all my niggas did...” Bahador lyssnar alltid på musik medan han går, och han sjunger alltid med.
”... jag tycker det är sån jävla dubbelmoral, typ: ’åh, kaninpäls kan jag ha men inte hund’...” Vissa läser Hänt Extra. Jenny ser på Uppdrag Granskning.
”... och vi fick utslag av det där, över hela kroppen liksom...” Nähä?! Menar du det?! Vad hände sen?! Berätta, berätta!
”... och soffan var inte ens snygg...” Nej nu går världen under på riktigt.
”... time like Geronimo Prep, see the Benz like damn, what model is that, Oschino, the nigga who was locked in a cage...”
”... jag menar ska man ha päls kan man...” Jaa, du är verkligen den enda i sällskapet med vettiga saker att säga. Eller nåt.
”... niggas clockin my style like...”
”... så mamma ringde till badhuset från sitt jobb...”
”... och Lasse Berghagen...”
”... flavor flave, fuck gettin the source award, or gettin...”
“... väl för fan ha all päls det ska inte spela...”
”... och sen ringde badhuset upp och i växeln så svarar dom ju: ’svea hovrätt’...”
”... five mics, I\'m happy just gettin...”
”... om det är kanin eller hund...”
”... my daughter a pink bike, a roof over...”
”... och drottning Silvia har fått vattkoppor...”
”... her head and some barbie skates, it\'s...”
VAD PRATAR NI OM EGENTLIGEN?!




Fri vers av Jenny Ehn
Läst 534 gånger
Publicerad 2004-10-18 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny Ehn