Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek&förödmjukelsen


Vitt vatten

Längtar efter kärleken
Vill ha den djupt i mig
Snart får du ditt liv.
Då badar jag i din glömska
Till dess snurrar jag i dina tankar,
Idéer planterade i ditt huvud,
växer och värker,
bultar och slår,
Men snart får du ett liv.
Då drunknar jag i din glömska
Naken i vitt vatten.
Inga händer kommer att finnas där,
Inga ögon kommer att se,
När jag drunknar naken i din glömska


Naken i vitt vatten,
Rena mig.
I skälvningen kommer du tillbaka.
Smutsar ner oskyldiga tankar.
I skälvningen hör jag mig ropa ditt namn i desperat bön.
Vill bli fri dessa smutsiga idéer,
Måste skölja av mig dessa smutsiga tankar,
När skälvningen lägger sig,
följer mina händer kroppens mjuka strukturer,
I vitt vatten leker jag med min ensamhet
Hon är så hungrig nu,
skulle kunna sluka dig.



Hon vadar naken i dina vatten,
medan du fullt påklädd står på andra sidan och ser på.
Det är kärleken.
Det är föromjukelsen.
Den tar aldrig slut.
Den bara börjar om igen.




Fri vers (Fri form) av Sadness.Im.Your.Girl.
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-06 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sadness.Im.Your.Girl.
Sadness.Im.Your.Girl.