Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det jag avskyr och fruktar mest.


svek.

jag vet vad ni tänker.
jag vet vad ni vill.
jag vet vad ni gör.
så sluta förstör.

du samlar dom som svikit
och bildar en mur
du samlat dom jag älskat.
det var väl tur.

att jag älskat så många.
se, vad som blev kvar.
min själ är ånga.
det är nog bäst att jag far.

bort från allt och hem.




Fri vers av requiem
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-06-21 19:06



Bookmark and Share


    Hades Is Rising
Sorgligt men bra skrivet.
2006-06-22
  > Nästa text
< Föregående

requiem
requiem