Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt dyrbaraste salt

mitt hårsvall skall så odlas
min tongång skall till sjöss

knäfaller inför åskknall
möter splittrad björk

ögondroppar porlar
åderdroppar ock

svulten dricker drickbart
mitt dyrbaraste salt








Fri vers (Fri form) av lineaxxv
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-08 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lineaxxv