Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försök

Ingen kommer tillräckligt nära
för att känna hur min puls hoppar över
slag
staket
broar
Ingen är med mig när jag behöver flyga över
staket
broar
trädtoppar
Ingen är med mig när jag måste landa
för att inte krascha
gå sönder, bli hel
Och ingen förstår mig när jag måste springa ut i regnet, för att andas
för att känna pulsen
slå
över

Men du finns, du försöker

Försök




Fri vers av krigszon
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-08 18:02



Bookmark and Share


  danne //
Fint och skört bildspråk som du ger till läsaren . tycker jag alla fall.

Klart vi ska försöka man får inte överlämna sig till intet.
kram.
Danne
2019-03-08
  > Nästa text
< Föregående

krigszon
krigszon