Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blev importerad av att läsa en annan poets texter. (Texten har legat i utkast sedan 2012)


Några befriande rader





Det är inte
bra att köpa
julgodis kring november

eller i december,
det bör köpas
först när det

nya året inletts
i nya frestelser.
Så ere bara.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-10 20:05



Bookmark and Share


  ULJO
Räcker längre då
2019-03-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP