Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte till mig

Mörk tyst och stilla
Det är natten som kommer
Men inte till mig




Bunden vers (Haiku) av Maria Sundelin VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-09 23:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känns
2019-03-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om sömnsvårigheter!
2019-03-11

  ULJO
När man inte känner sig fördig ned dagen........
2019-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP