Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya Tider

Nya tider är här,

nya dörrar öppnas

 

Det förflutna slutes,

stängs och begravs

i forntiden,

där det hör hamma

 

Ny ska nya klockor ringa,

in en ny tid

En tid av utveckling,

och avveckling

 

En tid av liv,

som ska väcka allt

Allt det som begravts,

dogmer, trygghet och vana

 

Allt ska krossas

av det nya ostoppbara

som ska förändra allt

 

Som våren plägar göra

En ny vår som föds,

både ute och inne,

i mig och i dig

Om du vill?

Och ändå!




Fri vers av Mats VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-10 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP