Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människorna är olycksdubbade

Rumtiden flackar
genom ett antal självklart levande,
ett antal självklart döda

Kroppen rör sig
i en norrbottniskt anlupen blandskog,

Jag tar mig an mig, förstrött

Alla varelser jag möter
är exempel på världar.
Jag är själv en värld
full av exempel
på världar
fulla av exempel
på världar
fulla av exempel

Tidsenheterna är fångstarmar i fåordigheten

Trötta timmar är kolskisser
av något förbisjunkande

Människorna är olycksdubbade

Oljefaten smäller i temperaturskiftningarna

Björk kommer med en ny skiva




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-12 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP