Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Substansfrihet

Hästarna rusade i brisen
havet hade öppnat sin famn
sleke virvlade som konjunktioner
sammanband hovarnas rörelse.

ovetande att historia skrevs
i den milslånga sandstranden
med fradgande heta mular

Vårvärmen saknades ännu
klippväggens snötäcke kramade
med iskalla armar ägarna
till flocken av de ståtliga djuren.

Vem kunde återberätta sanningen
visionen som återuppstod
vid denna vårdagjämningens
sällsynta dag när det var fullmåne.

historier skrivs endast med tankekraft

© Bosse 13 mars 2019.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-13 21:08



Bookmark and Share


  Stay Golden
That ol' fullmoon ;)
2019-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten