Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det okända

Jag sjunker
Jag är omringad
Jag är vilsen
I en okänd värld.

Är jag en fisk nu?
Jag hittar inte ut
Det är för stort.

Men jag måste få veta
Vad gömmer sig under ytan?




Fri vers av EmmaLi
Läst 153 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-16 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EmmaLi

Senast publicerade
Det okända
En stund i livet
* Se alla