Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hur ont gör det inte då sorgen påminner en om livet


Att mista en vän

Att mista en vän
gör ont
Luften går ur
ryggen blir krum
man tappar lusten till allt

Sjunker ihop
med tårar rinnande
nerför kinden
halsen känns tjock
näsan snörvlande

Känslorna virvlar runt runt
som om de inte går att fånga
aldrig mer aldrig mer
vill jag känna så här
Det gör så ont

Andas andas andas
lyfter på huvudet
Blinkar bort tårarna
Sträcker på ryggen
Tar tag i en tanke

Ser på ljuset
som når näthinnan
Tanken blir klarare
Jag andas djupt
Livet återkommer smygande igen

Ser på ljuset
men det gör ännu ont




Fri vers (Prosapoesi) av Anita Brännström VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-17 19:46



Bookmark and Share


  aol
Så bra skrivet just såsom man kan känna sej jaa sorgen kommer till en och stannar den tid den ska
2021-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP