Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tomma stolen vid matbordet

Vi har bestämda platser nu
det har bara blivit så,
en plats blev din, i efterhand.
Den tydliggör tomheten
och jag plockar inte längre fram en tallrik för mycket.




Fri vers av Sorgehantering
Läst 452 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-18 10:43



Bookmark and Share


  kamrat
så fint och så få ord men man förstår ändå.
2019-03-19

  Quasimodo
Starkt och berörande om sorg och förlust!
2019-03-18

  Marita Ohlquist VIP
Känner igen mig i dina ord!
2019-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Sorgehantering