Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kränkningsdokumentation

våra händelserapporter och värdeord
passar illa
som gjutform
för det mänskliga

en riktlinje
skaver mot huden
inget i oss är en rak vinkel
vi är kurvor
cykler
skapade av urtida krafter

försöker vi se oss genom en mall
är det mallens form vi ser

det mätbara är
våra betydelsebärande avsikter är
som luftbubblor i ett mörkt vatten




Fri vers (Fri form) av Sorgehantering
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-03 09:09



Bookmark and Share


    glasa VIP
insiktsfullt
och förtätat skrivet

Viktigt!
2019-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Sorgehantering