Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Bentolådor. Av Marcus Brihelm. Hittade på en sak för länge sedan. 'Då den är liten, är den långt ifrån fliten.' Går även bra med. 'Då det är litet, är det långt ifrån flitet.'


Kritik på en text (1842) rara ord





Intressant såväl text som bild,
känslan är ej intensiv eller vild,
mera då som eftertänksam,
som skillnad mellan berg och makadam,
resultatet blir en upplevels stabil och mild.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2019-03-25 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP